Kyly

Uniikkia elämysmajoitusta ja pehmeitä löylyjä

KYLY

Osoite: Krogiuksenkuja 20, Savonlinna

Ainutlaatuinen pilarien päällä rantaviivalla seisova arkkitehtikilpailun voittajatyö Kyly on nähtävyys joka tarjoaa unohtumattoman majoituskokemuksen! Kylyn suuressa suihkulla varustetussa puulämmitteisessä saunassa kylvet isommallakin porukalla ja heität uskomattoman pehmeät löylyt. Omalta laiturilta voit hypätä suoraan järveen vilvoittelemaan. Viilentymiseen soveltuu myös tilavat kuistit ja oleskeluun löytyy mukavat sisätilat mahtavalla näkymällä järvelle olohuoneen seinän täyttävästä ikkunasta. Kylyllä viettää aikaa mukavasti isommallakin ryhmällä ja majoittuu mukavasti kahden henkilön kesken. Yöpymiseen löytyy vuodesohvalla varustettu majoitustila joka on suljettavissa erilleen oleskelutilasta. Esteettömyytensä ansiosta Kyly soveltuu käyttöön myös liikuntarajoitteisille vieraille. Pihapiiristä löytyy myös mukavasti tilaa matkailuautolle heti mökin vierestä rannan tuntumasta. Kesäistä ruoanlaittoa varten löytyy kaasugrilli.

Hinnasto

  • 120€ / Vuorokausi
  • Pyhkeet 5€ / kpl
  • Lakanat 10€ / hlö
  • Polttopuut yhdelle saunomiskerralle 15€

Kirjoita pyyhkeiden, lakanoiden ja polttopuiden tarve lisätietokenttään.
Voit myös vuokrata varusteluun lisäksi lämmitettävän kylpypaljun. Paljuihin liittyvät tiedustelut lisätietokenttään tai puhelimitse 0443393398.
Mahdollisuus myös ostaa kylmät saunajuomat baarilta mukaan!

Ehdot

Vuokraajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.
Mökin käyttöaika alkaa klo. 16:00 ja päättyy seuraavana päivänä klo. 14:00, ellei toisin ole sovittu.
Jokainen vuokraaja siivoaa omat jälkensä. Jätteet voi viedä Krogiuksenkujan alussa sijaitsevaan jätesäiliöön. Ylimääräisestä siivouksesta perimme vähintään 50€ suuruisen siivousmaksun.
Varauksen peruminen veloituksetta vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen perutuista vuokrauksista perimme korvauksena 50% varauksen hinnasta.
Tarvitset vuokrausta tehdessä voimassa olevan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

VARAUSOHJEET

Varauskalenteri on siirtynyt booking.com palveluun.

Tarkista kalenterista haluamasi päivämäärän varaustilanne.
Huomioithan että mikäli teet varauksen booking.comin kautta, hinnat ja ehdot saattavat erota tällä sivulla ilmoitetuista.
Mikäli haluat tehdä varauksen tämän sivun ehtojen ja hintojen mukaan, voit tehdä varauksen joko sähköpostilla osoitteeseen holiday@playlounge.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 0451571741

Varaus maksetaan käteisellä tai kortilla varauspäivänä tai aikaisemmin Play Lounge & Bar ravintolalla.
Lisätilaukset lisätään loppusummaan maksua suorittaessa.
Yrityksille laskutusmahdollisuus.

Lisätiedot, holiday@playlounge.fi tai 0451571741

 

Scroll to top